About Us

Noi. KiwiSolar incercam sa imbunatatim stilul de viata al fiecarui beneficiar si sa ajutam la economisirea banilor ce ii dati pe energia electrica furnizata de Enel, electrica, ...

Daca te-ai hotarat sa iti instalezi un sistem de panouri solare pentru a economisi la factura lunara de energie electrica, atunci ai luat cea mai buna decizie pentru familia ta. Echipa kiwisolar.ro se va ocupa de tot ceea ce ai nevoie pentru ca panourile tale solare sa fie instalate si functionale in cel mai scurt timp. Aisguram cele mai bune preturi la proiectare si instalare panouri solare.

  Pentru ca aceste sa fie cat mai eficiente, e nevoie de o proiectare foarte buna si o amplasare perfecta. Panourile solare comercializate de noi sunt garantate deproducator pentru o perioada foarte lunga de timp. Daca te informezi foarte bine si ai un proiect foarte bun, poti beneficia chiar si de subventii din partea statului la achizitionarea unui sistem de panouri solare. In fiecare an, programul guvernamental “Casa verde” asigura o mare parte a finantarii pentru astfel de proiecte.

Daca locuiesti intr-o zona in care lumina solara e preponderenta, atunci vei lua cea mai buna decizie daca te-ai horarat sa cumperi panouri solare. Le poti combina cu o turbina eoliana pentru a fi sigur ca nu ramai niciodata fara energie, chiar daca e foarte innorat afara. Atunci cand este innorat, sunt sanse mari sa fie vant, asa ca nu te vei ingrijora cu privire la sursa ta de energie regenerabila.

  In schimb, daca locuiesti intr-o zona muntoasa, in care lumina soarelui este limitata, atunci ar fi bine sa te orientezi catre o alta sursa de energie, nu spre panourile solare. Este important ca aceasta sursa de energie regenerabila si nepoluanta sa fie cat mai bine exploatata cu ajutorul panourilor deoarece astfel iti vei recupera investitia cat mai repede. O locuinta cu panouri solare este ferita de probleme precum scurtcircuitele sau fluctuatiile de tensiune. Luand in calcul aceste avantaje, vei putea lua cea mai buna decizie pentru tine.